Belföld

Hiába menne Karácsony Gergely kerületjárásra, a fideszes polgármesterek nem fogadják

Karácsony tegnap jelentette be, hogy a főpolgármesteri kampányban végigjárja mind a 23 budapesti kerületet. Ma viszont reagált a Fidesz, ezt a közleményt adták ki:

A Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem fogadják Karácsony Gergelyt. Karácsony Gergely Tarlós István főpolgármester korábbi kampányait majmolja azzal, hogy kerületjárásra indult Budapesten. Zugló polgármestere ne most fedezze fel Budapestet, inkább tegyen rendet az általa vezetett kerületben! Zugló Karácsony alkalmatlansága miatt a főváros legsikertelenebb városrésze lett, vezetetlen, és botrányoktól hangos. A kerületek közül egyedül a XIV.-ben veszteséges a parkolás, a botrányos szerződések a zuglóiaknak minden egyes nap 1 millió adóforintjukba kerültek eddig. Az előnytelen szerződéseket még mindig nem mondta fel, a felelősség elől pedig menekül. Egy ennyire alkalmatlan polgármester legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni semmiképp. Amíg Karácsony Gergely nem tesz rendet Zuglóban, a Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem kívánják kísérgetni más kerületekben sem.

Egyébként Karácsony nem is kérte, hogy fogadják, de annak a parkolási ügynek a rendezését, amit most a Fidesz felhoz, pont a Fidesz blokkolta az MSZP-vel együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik