Belföld

Túl van az életveszélyen a dunakeszi tragédiában megsérült rendőrnő

Korábban megírtuk, hogy egy szolgálaton kívüli rendőrnő meghalt, a szintén rendőrként dolgozó társa pedig nagyon súlyos sérüléseket szenvedett az M2-esen történt tragédiában Dunakeszinél. A Zsaruellátó információi szerint a frontális ütközés során megsérült másik rendőrnő túl van az életveszélyen. Azt írják, hogy két bordája eltört, de az agyrázkódás miatt keletkezett vérömleny várhatóan felfog szívódni, és nem kell megműteni.

Mint arról korábban beszámoltunk, életét vesztette annak az autónak az utasa, amelyik egy kamionnal ütközött össze csütörtökön az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében. A Dunakeszi Rendőrkapitányság jelenleg is vizsgálja a tragédia körülményeit.

A 24.hu megtudta, hogy a kőszállító kamionnal frontálisan ütköző autóban két szolgálaton kívüli rendőrnő utazott. Információnkat megerősítette Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője is.

A személyautóban valóban két szolgálaton kívüli rendőrnő utazott. A nyomozást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja majd le az iratok átvétele után

–  mondta megkeresésünkre a főügyészségi katonai ügyész.

Úgy tudjuk, hogy a balesetben megsérült másik rendőrnőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik