Belföld

Megöltek egy hajléktalan férfit, félmilliót kap a nyomravezető

Egy férfi holttestet találtak a rendőrök március végén az Oroszlány és Környe közötti füves területen. A holttest azonosítása és a szakértői vélemények megállapították, hogy a hajléktalanként élő P. Győző gyilkosság áldozata lett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó félmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki segít kézre keríteni a gyilkost. Fontos tudnivaló, hogy a nettó 500 ezer forint annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármely rendőri szervnél, vagy hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság központi 06-34/517-777-es telefonszámát, vagy a 112-es, 107-es segélyhívó számok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 0680/555-111 számot.

Fotó: Illusztráció/24.hu/Marjai János

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik