Belföld

Pénz nélkül is segíthetsz! (X)

5+1 tipp, hogy te is hős lehess.

Ha segíteni szeretnél nehéz helyzetben lévőknek, legtöbbször a pénzadomány juthat az eszedbe. Ha azonban pénzügyeid nem teszik lehetővé a jótékonykodást, akkor is van megoldás. Rengeteget számít az időd, a lelkesedésed, az energiád és önmagában már az is, hogy keresed a segítségnyújtás alternatív lehetőségeit.

A Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeknek nyújt sorsfordító élményeket. 5+1 tippünk most abban segít, hogyan lehetsz náluk pénzadomány nélkül is adományozó.

  1. Add a szabadidőd, és önkénteskedj!

Hallottál már a Cimbik szuperhős közösségéről? Szerezz felejthetetlen élményeket a táborozó gyerekeknek, vagy csalj mosolyt a kórházban gyógyuló kisbetegek arcára! Lelkesedésed és energiád garantáltan a legjobb helyre fekteted be.

  1. Csinálj sportot a jótékonyságból!

Gondoltad volna, hogy a sporttal akár beteg gyerekeket is támogathatsz? Csatlakozz az Élménykülönítményhez, a Bátor Tábor jótékony sportközösségéhez, és fuss, ússz, bringázz te is az adományokért! Hívd meg barátaidat, hozzátartozóidat, munkatársaidat: a lefutott, leúszott, letekert kilométereket jelképes összegekért kínáld „örökbefogadásra”, és hívd fel a figyelmet a beteg gyerekek ügyére.

 

  1. Válassz olyan helyszínt, ahol a helyszínbérlet már önmagában jótékonykodás!

Csapatépítők, workshopok, tréningek – a Bátor Tábor helyszíneit céges rendezvényeidhez is kibérelheted: konferenciaterem, tréningszoba, étterem, kaland-, íjász- és focipálya, csónakázótó és még egy lovarda is a rendelkezésetekre áll.

  1. Használd az UniCredit mobilalkalmazást, és jótékonykodj a bank pénzéből!

Csak néhány kattintás a mobilodon, és hozzájárulhatsz a gyerekek tábori élményeihez! Kíváncsi vagy, hogyan? Ha az UniCreditnél bankolsz, intézd pénzügyeidet könnyen a mobilalkalmazással! Most – egy visszavonásig tartó akcióban -, ha első alkalommal letöltöd és aktiválod az applikációt, a bank ezer forintot ad a Bátor Tábornak, havonta egyszer pedig egy eseti forintátutalásod után 100 forinttal nő az összeg. Nem, nem a te pénzedből adja a bank, hanem a sajátjából. A cél, hogy az ügyfelek aktivitása révén 10 millió forinttal járuljon hozzá a bank a gyerekek nyári tábori élményeihez. Mobilbankolásra fel!*

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről a www.unicreditbank.hu/batortabor oldalon tájékozódhatsz.

  1. Ajánld fel saját terméked vagy szolgáltatásod egy részét!

Ha vállalkozó vagy, a gyerekek élményszerzését úgy is támogathatod, hogy egy-egy terméked vagy szolgáltatásod árából ajánlasz fel bizonyos részt a táborozásokra. A vásárlóid talán szívesebben választják a te termékedet, ha vásárlásaikkal nemes ügyet támogathatnak.

+1: Ajánld fel adód 1%-át!

Neked nem kerül semmibe, mégis rengeteget ér: évente közel 1.000 Bátor Táborozó, valamint a Tábor GO! kórházi programjának 1.500 résztvevője élhet át sorsfordító élményeket, amiben hatalmas szerepe van az 1%-os támogatásoknak. Tudtad, hogy egy átlagos felajánlás összegéből egy táborozó teljes egészségügyi ellátását finanszírozni tudják? Ne felejts el május 20-ig rendelkezni az adó 1%-ról!

*A cikk termékmegjelenítést tartalmaz, a megjelenést az UniCredit Bank támogatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik