Belföld

Így kezdjünk neki a tavaszi nagytakarításnak (X)

A jó időről sajnos nemcsak a szabadtéri programok és a kertben töltött jó hangulatú családi, baráti beszélgetések jutnak eszünkbe, hanem az ilyenkor aktuális nagytakarítás is, ami a legtöbbünk számára nyűg szokott lenni. Megfelelő eszközökkel azonban kívül-belül hamarabb rendbe tehetjük otthonunkat, nyaralónkat, mint gondolnánk, ráadásul az autónkat, biciklinket, a kerti bútorokat, de még a gyerekek játékait is felfrissíthetjük egy jó alapos mosással.

A magasnyomású mosók sokrétűen kihasználhatóak, ezért alapdarabnak számítanak, ha takarításról van szó. A Kärcher készülékei a gyengéd ápolástól kezdve az erőteljes tisztításig tökéletes megoldást kínálnak minden felületen. A speciális szórófejjel különböző szórástípusok választhatók ki közvetlenül a tisztítandó területhez igazodva, így azt nem szükséges cserélgetni, megszakítás nélkül dolgozhatunk. Azt, hogy melyik nyomásbeállítás alkalmas leginkább az adott feladathoz, a 3 az 1-ben Multi Jet szórószáron lévő szimbólumok segítségével választhatjuk ki, amit a Full Control széria K5 és K7 modelljein található LCD kijelző nagymértékben megkönnyít.

A beltér tisztán tartásához szintén érdemes professzionális gépet választani, olyat, amellyel egyetlen lépésben elvégezhető a porszívózás és a felmosás. A Kärcher FC5 keménypadló-tisztító legújabb, akkumulátoros változatban is elérhető készülékével kevesebb mint fele annyi idő alatt végezhetünk a házimunkával. A sorozat tagjai kövön, járólapon, parkettán, laminált vagy vinyl padlón is alkalmazhatóak, minimális fennmaradó nedvességgel, így a felületek rövid időn belül újra járhatóvá válnak. Nincs szükség kézi súrolásra, felmosó rongyra, az innovatív öntisztító funkciónak köszönhetően a gép a hengerekről folyamatosan eltávolítja a piszkot. A sorozat tagjai kényelmesen kezelhetőek, rendkívül mozgékonyak, és szinte bárhová beférnek, a sarkokban és a peremek mentén is maximális hatékonysággal működnek.

 

Élvezd a tökéletes tisztaságot és a szabadságot, amit a Kärcher kínál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik