Belföld

A Fidesz el is kezdte hirdetni Bangóné patkányozását

Vasárnap délutánra a Fidesz, korábbi ígéretével összhangban, már el is kezdte a közösségi médiafelületeken azt a kommunikációs kampányt, amelyben Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) országgyűlési képviselő nemrégiben tett, igencsak szerencsétlen nyilatkozatára kívánja felhívni az emberek figyelmét, amelyben a politikus patkánynak nevezte a Fidesz támogatóit.

Emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó a Fidesz összes támogatóját patkánynak nevezte.Emlékezzünk erre május 26-án, amikor majd szavazunk!

Közzétette: Fidesz – 2019. április 27., szombat

 

Bangóné szerint a Fidesznek azért nagy a támogatottsága, mert sok a patkány
Az MSZP-s politikus erről élő adásban beszélt.

Mint arról korábban beszámoltunkHidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnapi balatonfüredi sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a szocialista politikus egy pénteki televíziós interjúban patkánynak nevezte a Fidesz támogatóit, ami szerinte „felháborító, elfogadhatatlan és mélyen sértő” magyar emberek milliói számára. Véleménye szerint Bangóné ezzel a kijelentésével átlépett egy olyan határt, amelyet nem lehet, mert nem szabad embereket megalázni akkor sem, ha politikai ellenfél szavazóiról van szó.

(Fotó: Instagram; kiemelt kép: MTI/Kovács Attila)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik