Belföld

Szamurájkarddal, késekkel támadtak egy BMW utasaira Cegléden

Komoly utcai balhé volt péntek éjszaka Cegléden. Este 11 körül N. Ádám, Sz. József és N. László egy Suzuki típusú kocsival közlekedtek Cegléd belvárosában, majd követni kezdtek egy BMW típusú gépkocsit, amelyben a későbbi sértett és annak ismerőse ült.

A Molnár utcában egy ingatlan előtt megálltak, majd mindkét gépjárműből valamennyien kiszálltak. N. Ádám és N. László kést, míg Sz. József szamurájkardot vett magához, majd kiabálni és verekedni kezdtek a BMW utasaival.

A bántalmazás során a 19 éves Sz. József a nála lévő szamurájkarddal egyikük fejére vágott, aki ennek következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. Ezt követően a támadók a helyszínről elmentek. Az esetről egy nő tett bejelentést. A rendőrök villámgyorsan azonosították a ceglédi férfiakat, majd őrizetbe vették. Az illetékes bíróság hétfőn letartóztatta a banda tagjait.

A Ceglédi Rendőrkapitányság N. Ádám és N. László ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg Sz. József ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett miatt folytat az eljárást. További két férfit garázdasággal gyanúsítanak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik