Belföld

Szomorú időjárással érkezik a hétvége

Borult ég, eső és legfeljebb 18 fok.

Pénteken többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, rövid napos időszakok inkább csak a Dunától keletre lehetnek – áll a Kiderül.hu előrejelzésében. Szórványosan várható eső, zápor. Az északi, északkeleti szél többfelé megerősödik, az Alpokalján és a Zemplén térségében helyenként viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 8 és 12, másutt 10 és 18 fok között alakul. Késő estére 5 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton túlnyomóan borult lesz az ég, és több helyen várható eső, zápor. Az északi, északkeleti szelet élénk vagy erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 17 fok között várható.

Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég, és és több helyen várható eső, zápor. Legkisebb eséllyel északkeleten lehet csapadék. Az északkeleti, északi szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 17 fok között valószínű. (Fotó: MTI / Mohai Balázs)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik