Belföld

A Jobbik szerint pártszimpátiája miatt vert meg egy nőt egy fideszes férfi

Videó is készült az esetről.

Közleményt adott ki a Jobbik, amely szerint „egy korábban a Fidelitasban politizáló, jelenleg is pártvonalon mozgó férfi” annak Jobbik iránti szimpátiája miatt bántalmazott Debrecenben egy fiatal nőt, akivel egy kiskorú gyermek is volt. A párt a cselekedetet gyávának, férfiasnak és botrányosnak tartják, és várják a Fidesz elhatárolódását.

Az esetről az Alfahír közölt részleteket. Azt írják, a március 29-én, a debreceni Főnix csarnokban rendezett Majka koncertre a Jobbik-szimpatizáns nő 13 éves unokaöccsét kísérte el. A rendezvény után, a ruhatárnál kezdte inzultálni a férfi, aki a cikk szerint korábban a berettyóújfalui Fidelitas elnöke volt, jelenleg pedig a város „munkaszervezet-vezetője”.

A nő a ruhatárból visszaérkezve számított arra, hogy az ittas férfi nem áll le, ezért bekapcsolta mobilját. A felvételen látszik, hogy a férfi

Nézd a jobbikos buzikat, te köcsög buzi kurva

megszólítás után a telefon felé ütött, ami a nő szerint a homlokát is érte, amin duzzanat keletkezett.

Jobbik-szimpatizánst bántalmaztak Debrecenben

Jobbik-szimpatizánst bántalmaztak Debrecenben. A fiatal nő 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, feljelentést tett.

Közzétette: Nemzeti Televízió – 2019. április 11., csütörtök

A portál kereste a férfit, aki arra a kérdésre, hogy ott volt-e a rendezvényen és inzultálta a nőt, annyit válaszolt: „nem”, majd kinyomta a telefont. A bántalmazott nő feljelentést tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik