Belföld

Bajai roma vezető: A migránsok törvénye nem bünteti, hogy megerőszakolják a gyerekeinket, akár tízen

A Bács-Kiskun Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzatának elnöke, Horváth Szilveszter Facebook-oldalán osztott meg egy videót beszédéről, amit a hétvégi szabadszállási kampányrendezvényen mondott el, szúrta ki a 444.hu.

Horváth a videóban arról beszél, hogy a Fideszre kell szavazni május 26-án, ha nem akarja valaki, hogy megkéseljék, vagy „nem ad cigarettát egy utcájába tévedő migránsnak”.

Mint mondta,

nekünk cigányoknak van kultúránk, hagyományaink, nyelvünk, kereszténységünk. Ezeket el akarják venni idegen hatalmak: az Unió. Be akarják engedni ide hazánkba azokat az embereket, akikről ti is tudjátok, hallottatok már róluk a televízióban, kimondom, migránsokat. A migránsok 90 százaléka terrorista, a terroristák tudjátok, hogy mit csinálnak.Van egy miniszterelnökünk, aki ettől minket megvéd. A neve Orbán Viktor.

A roma vezető úgy fogalmazott, hogy senki nem szeretné, ha a családja félelemben menne el a boltba vagy az iskolába a gyerekéért, de „a migránskultúra megengedi, hogy ha nem adsz cigit az utcán, akkor késsel vegyék el tőled”.

Az ő törvényük ezt nem bünteti, ahogy azt sem, hogy megerőszakolják a gyerekeinket, akár tízen

– közölte Horváth, aki ezért arra kér mindenkit, hogy fogjon meg legalább három embert május 26-án, és vigye el őket szavazni a Fideszre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik