Belföld

Legjobb barátnője kutyái tépték szét a hetvenéves asszonyt

mentohelikopter(1)(960x640).jpg (Array)
mentohelikopter(1)(960x640).jpg (Array)

Mint korábban megírtuk, halálos kimenetelű kutyatámadás történt csütörtök délután Újszászon. A Blikk megtudta, hogy az áldozat egy hetvenéves nő, akit a legjobb barátnője kertjében támadott meg három harci kutya. Azóta mindhárom állatot elaltatták.

A kutyatulajdonos nő szerint a tragikus napon már várta, hogy megérkezzen hozzá a barátnője, ám míg korábban mindig megkocogtatta az ablakot vagy bekiabált, ezúttal  csendben jött be a kapun.

„Én és a lányom csak akkor vettük észre, hogy nálunk van, amikor a lányom kiment a házból, és meglátta a földön fekvő Máriát. Ráordított a kutyákra, akik a test mellett ültek, hogy tűnjenek el. Addigra én is kiértem, borzalmas látvány fogadott. Szinte egyetlen ép porcikája sem maradt, letépték a fejbőrét, a haját, a karjairól és a lábáról a bőrt. Annyit tudott mondani, hogy nagyon fázik, aztán elveszítette az eszméletét” – idézte a Blikk az újszászi nőt, aki szerint a kutyák korábban sosem támadtak emberre, szófogadóak voltak, és még azt is eltűrték, hogy a másfél éves unokája a hátukon lovagoljon.

A támadás után mentőhelikopter érkezett a helyszínre, de már nem tudták megmenti az áldozat életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik