Belföld

Felkavaró részletek derültek ki a szegedi cserbenhagyásos gázolásról

A 24.hu-n is beszámoltunk róla, hogy szombaton éjszaka halálra gázoltak egy fiatal nőt Szegeden. A nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A feltételezett elkövető, aki a rendőrség szerint alkoholt és kábítószert is fogyasztott, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt, de néhány órán belül elkapták.

A Bors keddi számában részleteket közölt a balesetről. E szerint az áldozat egy 18 éves nő volt, aki két évvel ezelőtt költözött Szegedre, édesanyja azt mondta róla: nyugodt, barátságos, jószívű ember volt, mindenki szerette.

A gázolás akkor történt, amikor Krisztina és élettársa visszamentek Szegedre, és a Bors úgy tudja, hogy az út túloldalára akart átmenni az ott parkoló kocsijukhoz. Az úttestre sem lépett le, amikor elütötték, állítólag az élettársa szeme láttára, aki mögötte állt.

A nő teste mintegy negyven méter repült és az ütközés erejét mutatja, hogy mindkét lába leszakadt. Egy szemtanú azt mondta a lapnak:

Akkora durranás volt, mintha egy óriási teherautó felborult volna a rakományával.

A lakók rögtön odamentek Krisztinához, de ő ekkor már halott volt és nem tudtak rajta segíteni. A szemtanúk azt mondják, nem hallották, hogy a tettes fékezett volna.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság halálos baleset gondatlan okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást egy tiszaszigeti férfival szemben, akinek kábítószer-birtoklás miatt is felelnie kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik