Belföld

Egy hónapig lakott együtt a hullával a gyilkos – fotók a helyszínről

A Baranya Megyei Főügyészség emberölés miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki megölte a lakótársát, majd egy szobában lakott vele még egy hónapig.

A férfi egy négy lakásból álló pécsi ingatlanban lakott az ismerősével. A négy lakás közül kettő a sértett tulajdonában volt, az egyiket ő használta, míg a másikat a férfi szívességi használóként. A férfi és áldozata jó kapcsolatban voltak.  A tulajdonos bevételeiből fedezték kiadásaikat, a háztartást a későbbi elkövető vezette. Rendszeresen ittak és így volt ez azon az ominózus tavaly októberi napon is. A két férfi leittasodott, majd összebalhézott.

A férfi állon vágta, majd a kezében lévő késsel, nagy erővel mellkason szúrta a tulajdonost. A tulajdonos arccal a padlóra zuhant. Ezt követően a férfi hátba szúrta a földön fekvő áldozatát, aki a szúrások következtében elhunyt.

A férfi az elkövetés után két nappal egy leeresztett műanyag úszómedencébe tekerte a holttestet, majd a hullával továbbra is egy lakásban lakott.Egyre nehezebben bírta elviselni a bűzt, ezért november közepén egy szőnyeget is rátett az erősen oszló holttestet rejtő műanyag úszómedencére és mosószert szórt köré. Az volt a célja, hogy a későbbiekben a holttestet a ház mögötti mocsaras területen elrejti.

Időközben az áldozat és a saját ismerősei is többször érdeklődtek a tulajdonos holléte felől, melyre az elkövető minden esetben kitérő válaszokat adott. November végén meglátogatta a férfit egy ismerőse a lakásban, ahol az erős szag és a lakásban uralkodó körülmények miatt bejelentést tett a rendőrségen. Ezt követően a lakásban tartott házkutatás során találták meg az elhunyt tulajt a rendőrök.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik