Belföld

Lovasi felajánlotta segítségét a sérült rendőrnek

Nem akar belemenni, hogy kinek a hibájából történt a baleset, de elfogadja, ha az ő vétkességét állapítják meg.

Részletesen beszámolt szerdai autóbalesetéről Lovasi András a Facebookon. Mint megírtuk, a Kossuth-díjas zenész által vezetett jármű rendőrautóval ütközött a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében, a balesetben két rendőr megsérült.

Lovasi azt írta, a Vígszínházbeli dupla lemezbemutató koncertjének főpróbájára tartott. A kereszteződésben összeütközött az oldalról kihajtó szolgálati autóval, amiben egy férfi sofőr és nő utasa ült. Az utas nem szenvedett súlyosabb sérülést, de a sofőrnek eltört a kulcscsontja, és kitört három foga.

Itt nem szeretnék kitérni arra, hogy az ütközés kinek a hibájából történt, azt ugyanis a folyamatban lévő hatósági vizsgálat hivatott eldönteni. A vizsgálat eredményét és következményeit természetesen el fogom akkor is fogadni, amennyiben az én vétkességemet állapítja meg

– áll a bejegyzésben. A zenész együttérzését fejezi ki a sérült családapával szemben, akivel telefonon beszélt, és megtudta, hogy gyógyulása hónapokat fog igénybe venni. Lovasi felajánlotta a segítségét erre az időszakra, és megbeszélték, hogy személyesen is találkoznak. A kórházból már kijöhetett.

Lovasi azt írta, hogy a nyilvánosságot a Facebookon tájékoztatja, mert majd minden sajtóorgánumtól megkeresték, de minden megkeresésnek nem tud eleget tenni, kivételt pedig nem akar tenni. (Fotó: MTI / Máthé Zoltán)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik