Belföld

Németh Szilárd teljes titokban tart előadást a Miskolci Egyetemen

Csütörtök délután előadást tart a Miskolci Egyetemen Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, írja a hvg.hu. Az egyetemen működő Citromfa Politikai Műhely hívta meg a Fidesz alelnökét, viszont amíg eddig széles körben hirdették a hasonló eseményeket, a mostani alkalmat teljesen titokban tartották.

A portál úgy tudja, csak a Citromfa tevékenységében részt vevő néhány tucat hallgató tudhatott Németh érkezéséről, illetve csak ők vehetnek részt az előadáson.

Kifejezetten kérték is őket, hogy ne csináljanak hírverést az előadásnak, ne is hívjanak másokat, főleg olyanokat, akiknek „baj lehet” a részvételéből.

A Fidesz alelnökének autóját már a rendezvény kezdete előtt biztonságiak várták az egyetem előtt, az előadás eredetileg délután háromkor kezdődött volna, azonban csúszás várható, mert váratlanul átszervezték a helyszínt a szervezők. Erre azért volt szükség a hvg.hu információi szerint, mert kiszivárgott a politikus érkezésének híre, és nem akarták, hogy bármi probléma adódjon ebből.

A Citromfa Műhely vezetője elismerte, hogy valóban igyekeztek titokban tartani a Fidesz alelnökének érkezését, hogy miért, arra azt mondta, hogy „nem akarta, hogy probléma legyen”.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Kovács Attila

Ajánlott videó

Olvasói sztorik