Belföld

A rendőrök nem találták otthon a szüleit, letartóztatásban marad a VV Fanni megölésével gyanúsított B. László

Két hónappal meghosszabbították a Való Világból ismert Novozánszki Fanni megölésével gyanúsított B. László letartóztatását. Ezt férfi ügyvédje, Bálint Roland mondta el lapunknak a letartóztatásról döntő keddi tárgyalás után.

Teljesen értetlenül állok a döntés előtt. A szülők befogadó nyilatkozatot tettek arról, hogy a büntetőeljárás végéig gondoskodnak a fiúkról. Kiküldték a rendőröket, hogy ellenőrizzék a címet, de nem voltak otthon a szülők. Állítólag beszéltek a szomszédokkal is, akik azt mondták, hogy nem ismerik őket. Ez azért furcsa, mert körülbelül 15 éve laknak ott

– mondta Bálint Roland.

B. László nagybátyja, Brodmann Péter sem érti a történteket.

Fogalmam sincs arról, hogy hol voltak és milyen címre mentek ki, de valaki biztos, hogy nem mond igazat. A szülők által tett befogadónyilatkozaton ugyanis a pontos cím is rajta volt. Tizennégy éve laknak ezen a rácalmási címen. A szomszéd pedig a gyerekkori barátja Lacinak. Az összes tévé és újság odatalált, csak pont nekik nem sikerül?

Megkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy valóban voltak-e kint a szülőknél, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Frissítés!

A megyei kapitányság sajtóosztálya szerda délelőtt megerősítette, hogy megpróbálták felkeresni B. László szüleit, részleteket azonban nem közöltek.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalos úton kereste meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot. A kért intézkedést a rendőrség végrehajtotta és annak eredményéről soron kívül tájékoztatta az ügyben eljáró bíróságot.

– Csepely Balázs százados.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik