Belföld

Többször ráütött a diáklány fenekére egy orvos a Bajcsy-kórházban

Többször ráütött egy egészségügyi szakgimnáziumba járó diáklány fenekére egy orvos a Bajcsy-kórház 17. kerületi szakrendelőjében március 11-én, írja az Index. A diáklány ápoló szakmai gyakorlatának első napját töltötte ekkor az intézményben.

A 18 éves lány egy Facebook-csoportban írta le történetét csütörtökön:

Ahogy beléptem, egy idős doktor urat láttam meg, köszönt, majd mondta hogy adjak egy pacsit. Adtam. Majd meglátta, hogy kicsit ki van szakadva a térdemnél a nadrág (mai divat), megkérdezte nem-e félek hogy megfázom. Válaszoltam hogy nem, jó idő van. Erre azt mondta, forduljak meg. Nem értettem, mit akarhat, de hát megfordultam. Picit a fenekemre csapott. Azt mondta, hogy ezt azért kaptam mert kicsit ki van szakadva. Kicsit furcsálltam a helyzetet, de eltekintettem tőle. Majd eltelik két három óra. Alhasi fájdalmaim voltak, átkísért a nőgyógyászatra. Ahogy ment kifelé, akkorát a fenekemre csapott, hogy a másik szobában hallotta az osztálytársam. Én lefagytam. Nem is tudtam lereagálni, amit már sajnálok. Fájt. Már első napon, egy idős Doktor Úr hogy teheti ezt meg?

A fiatal lány egy egészségügyi szakgimnázium 11. évfolyamára jár, az eset másnapján töltötte be éppen 18. életévét. Miután elmondta szüleinek, mi történt, édesapja beszélt az orvossal.

A férfi először személyesen, majd emailben is panaszt tett, és arra kérte a főorvost, hogy vizsgálja ki az esetet. Miután a kórház nem reagált a panaszukra, a szülők úgy döntöttek, másik gyakorlati helyet keresnek lányuknak.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet az Indexnek annyit reagált a történtekre, hogy a panasz kivizsgálása folyamatban van, annak lezárultáig nem adhatnak tájékoztatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik