Belföld

Két és fél éves kislányával együtt rabolta el volt élettársát egy pécsi férfi

A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy pécsi férfi letartóztatását 2 rendbeli személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés, és kifosztás megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésére álló adatok szerint H. J. azért utazott hétfőn a testvérével és sógorával Pécsre, hogy a volt élettársát, O. K.-t akár erőszakkal is rávegye arra, hogy költözzön vissza volt közös otthonukba a 2,5 fél éves kislányukkal.

H. J. a társaival Pécsett várakozott az ott rokonlátogatóban lévő volt élettársára, annak jelenlegi élettársára és velük lévő gyermekére. Amikor az előbbi három személy elhagyta a házat, a gyanúsított rokonai a gyermekét karjában tartó O. K.-t megragadták és belökték kocsi hátsó ülésére. Ezt követően a gyanúsított testvére beült mellé, hogy ne tudjon kiszállni.

Eközben H. J. a volt párja jelenlegi élettársára támadt. ököllel nekiesett, majd megrugdosta amikor a földre került. A férfi orrcsontja eltört. A bántalmazás alatt a sértett zsebéből kiesett a mobiltelefonja, melyet H. J.magához vett, beült a gépkocsijába, majd azzal nagy sebességgel elhajtott.

A  H. J. által vezetett gépkocsit Szigetváron kapcsolták le a rendőrök. Ezt követően H. J.-t és testvérét, valamint O. K.-t és a kisgyermeket is előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Mivel megalapozottan feltehető, hogy a férfi volt élettársa megfélemlítésével veszélyeztetné az eljárást, ezért az ügyben eljáró nyomozási bíró azonnal elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

A végzés ellen a gyanúsított és védője is fellebbezett, így a végzés nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik