Belföld

Megtrollkodta az Európai Néppárt irodáit az MSZP

Az MSZP által alapított Radikális Európai Demokraták mozgalma átnevezte az Európai Néppártot (European People’s Party, EPP) a brüsszeli Parlamentben. Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő Facebook-oldalán közzétett poszt szerint Mester Barnabás EP-képviselőjelölt olyan plakátokat ragasztott ki, amelyeken Orbán Viktor szerepel azzal a felirattal, hogy OPP: Orbán’s People’s Party, azaz Orbán Néppártja vagy Orbán Embereinek Pártja.

Szerdán kiderül, hogy az európai jobboldal végleg megszabadul-e Putyin trójai falovától, a Fidesztől. A magát befolyásosnak gondoló pártcsalád egyelőre úgy tűnik, hogy érdemben nem tud mit kezdeni egy antidemokratikus kormánypárttal a sorai között,

fogalmazott Mester Manfred Weber dilemmája meglehetősen egyszerű: ha nem zárják ki a Fideszt a pártcsaládból, úgy rengeteg, magát még demokratikusnak valló, tagpárt fog kilépni a szövetségből.Viszont, ha kizárják, úgy Weber bizottsági elnöki álmai kerülhetnek veszélybe, hiszen megválasztásához a fideszes szavazatok is kellenek majd. A RED ezzel az akcióval azt akarja egyértelműsíteni, hogy Orbánnal nem fog működni Európa újjáépítése.

A RED mozgalom megtrollkodta a Néppárt irodáit Brüsszelben„OPP: Orbán’s People’s Party” – ez a felirat szerepelt…

Közzétette: Ujhelyi István dr. – 2019. március 19., kedd

Kiemelt kép: MSZP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik