Belföld

Beszállt a médiába Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília

Egy bulvár híroldal impresszumában tűnt fel közös új cégük.

A Népszava szerint a Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata tulajdonában lévő Top News Hungary Kft. megvette a TWN.hu bulvár híroldalt. Ez az impresszumból derült ki, ahol korábban még az állt, hogy a Top World News nevű oldal kiadója a Kasza Tibor érdekeltségében lévő TWN Press Média Kft.

Mint korábban megírtuk, Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata tavaly decemberi bejegyzéssel alapította meg a Top News Hungary Kft.-t, amelynek tevékenységi körébe a napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi és a reklámügynökségi tevékenység is tartozik.

Rogán Antal feleségének és Sarka Katának ez a második közös cége. az övéké a Nakama & Partners is, amelynek 2017-ben félmilliárd forintos árbevétele volt és amely tavaly a Mikulásgyár partnere volt.

Új céget alapított Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília
A Top News Hungary Kft. többek között napilapkiadással és reklámügynökségi tevékenységgel fog foglalkozni.

Három éve a 168 Óra páros interjút közölt Sarka Katával és Rogán-Gaál Cecíliával. A miniszter felesége akkor cáfolta, hogy férjének a politikai támadások közepette jól jön az ő bulvárszereplése, és azzal sem értett egyet, hogy ő celeb lenne.

Sarka Kata sem értette, miért lenne kapcsolat a bulvár és politika között. Azt mondta, Rogán minisztersége nem számított, amikor közös vállalkozásba kezdtek, mert régóta ismerik egymást és  barátnők.

Kiemelt kép: Kovács Tamás /MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik