Belföld

Lebukott a drogkereskedő maffia

Három különböző budapesti helyszínen fogták el a bűnszövetség tagjait kedden a rendőrök a Terrorelhárítási Központ embereivel. Budapesten a VIII. kerületi Corvin sétányon és a XVIII. kerületi Darányi Ignác utcában egyszerre csaptak le az új pszichoaktív anyaggal kereskedő bűnszövetség négy tagjára.

A nyomozók a Corvin sétányon egy társasház két lakásában fogták el a 38 éves L. Gyulát, a 36 éves H. Mariannát és a 20 éves L. Gyulát.

Mindkét lakást átkutatták. 288 szál töltött cigarettát, másfél ezer üres cigarettahüvelyt, a töltéshez használatos eszközöket, közel 11 gramm kábítószergyanús sárga port és több mint hatszázezer forintot találtak. Lefoglaltak egy Mercedes terepjárót is, amelyet a gyanú szerint a bűncselekményeknél is használtak.

 

A rendőrök ezzel egyidőben a Darányi Ignác utcában fogták el a banda negyedik tagját, a 31 éves K. Dezsőt. A lakásban négy tasakban kábítószergyanús fehér port, kábítószerrel szennyezett pénzt, fecskendőket és cigaretta készítéséhez használatos eszközöket foglaltak le. A bűnszövetség ötödik tagját, a 38 éves N. Róbertet a Határ úti metró megálló közelében fogták el.

A bűnszövetség tagjait előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Ellenük bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal kereskedés miatt indítottak nyomozást. (police.hu)

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik