Belföld

Bayer Zsolt: Manfred Weber gyáva szarjankó

Farizesusnak tartja a néppárti csúcsjelöltet a kettős beszéde miatt.

Bayer Zsolt ezúttal blogján értékelte az Európai Néppárt csúcsjelöltjének budapesti és németországi szereplését. A jelek szerint a Fidesz-alapító publicista nem nagyon békülne Manfred Weberrel. Nem szereti ugyanis az olyan viselkedést, amit egyébként Orbán Viktor esetében pávatáncként minősítenek.

Éppen nagy levegőt vettem, hogy megírom Weber otthoni „keménykedését”, de a 888-on Pörge Béla kolléga megelőzött. Amúgy Weber tegnapi, budapesti látogatásának egyetlen igazi, őszinte, nem maníros, nem hazug pillanata volt, az az egyetlen pillanat, amihez Webernek nem volt köze: amikor levitte a szél a fejéről a kipát a zsinagóga kertjében. Hja kérem, a Jóisten sem tudja elviselni a farizeus szarjankókat!

Bayer Zsolt ezért akadt ki nagyon Manfred Weberre.

Weber: Elfogyott a türelem Orbánnal szemben
Az Európai Néppárt frakcióvezetője leszögezte, hogy magyar miniszterelnöknek világossá kell tennie, hogy hosszú távon is változtat a viselkedésén.

Korábban a publicista jóval finomabb hangnemben, a Magyar Nemzetben úgy vélte, hogy a Fidesz kizárásával az Európai Néppárt veszítene többet, szerinte azzal a Fidesz járna jól.

Bayer Zsolt: a Fidesz jól járna kizárásával
Orbánék új pártot alapíthatnának, az Európai Néppárt a „legerősebb tagját” veszítené el.

Kiemelt kép: 24.hu / Neményi Márton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik