Belföld

Elhagyta a rabkórházat a férfi, akit a rendőrök lőttek le, miután megszökött a bíróságról

Teljesen felépült, így már elhagyhatta a tököli rabkórházat Sz. Károly, aki még februárban a Fővárosi Törvényszék épületében megszerzett egy pisztolyt egy őrtől, majd túszt ejtett és autóval menekült a rendőrök elől – írta a Blikk.

A férfi több lövést kapott az őt üldöző rendőröktől, ám szerencséjére egyik sem ért létfontosságú szervet. A lap információi szerint a rabot az egyik fővárosi börtönbe szállították. A protokoll szerint jelenleg egyszemélyes cellában őrzik és a nap 24 órájában kamerák figyelik minden mozdulatát.

A rendőrség közlése szerint Sz. Károly februári ámokfutása alatt legalább nyolcféle bűncselekményt valósított meg. Így nem kizárt, hogy a többszörös visszaesőnek számító férfi élete végéig börtönben marad – teszi hozzá a lap.

Kiemelt kép: Rendőrök helyszínelnek a XIV. kerületi Szentmihályi út és Nyírpalota út kereszteződésénél 2019. február 15-én, miután a helyszínen elfogták azt a férfit, aki az ítélethirdetést követően megszökött a Fővárosi Törvényszék egyik tárgyalóterméből. (MTI/Mihádák Zoltán)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik