Belföld

Megharaptak egy nőt a 17-es villamoson

Megharaptak egy nőt a 17-es villamoson, a Lukács fürdőnél. Úgy tudjuk, hogy egy férfi azon veszett össze a nővel, hogy kinyitotta az ablakot. A kettejük közötti szóváltás pedig odáig fajult, hogy a férfi beleharapott a nő kezébe.

Ezt követően a férfi és a nő is leszállt a járműről. A férfi a megállóban is tovább lökdöste a nőt, majd elmenekült. A bántalmazás után a nőhöz mentőt hívtak, de szerencsére nem lett komolyabb baja.

Megkerestük az ügyben BRFK-t is, az alábbi választ kaptuk:

A BRFK garázdaság miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben

fotó: olvasónk

Nemrég egy fiatal nőt rángattak le ugyanerről a villamosról. K. Richárd megpróbálta kitépni az egyik utas kezéből a mobiltelefonját. A nő nem engedte el a telefont, ezért amikor a villamos megállt a Zsigmond téri megállónál, a férfi lerángatta a sértettet a járműről. A megállóban várakozók a nő segítségére siettek, és megpróbálták a férfit visszatartani, de elmenekült a helyszínről.

A nyomozók a lefoglalt kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, és csütörtökön a lakásán elfogták. A nyomozók K. Richárdot rablás bűntett és súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kiemelt kép:Máthé Zoltán / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik