Belföld

Letartóztatták a kajárpéci gyilkost, aki 10 hónapos gyermekük előtt végzett a volt párjával

Győri Járásbíróság nyomozási bírája szökés, elrejtőzés veszélye miatt letartóztatta azt a férfit, aki 10 hónapos babája előtt végzett a volt élettársával Kajárpécen.

A bíróság a határozat indokolásában rámutatott arra is, hogy a gyanúsított külföldi munkavégzésből tért haza nemrégiben, valamint távolabbi céljai között is szerepel, hogy külföldön dolgozzon, ez a körülmény pedig szintén megalapozza a letartóztatás elrendelésének szükségességét.

A gyanúsított kapcsolati körének feltérképezése érdekében a rokonok kihallgatása is szükséges, ennek időtartamára pedig indokolt a letartóztatás annak érdekében, hogy a gyanúsított ne tudja befolyásolni jogellenesen a tanúkat.

A 29 éves Cs. G. Márton beismerte az emberölést. Elmondta, hogy néhány napja tért haza külföldről. Többször meglátogatta korábbi élettársát, aki Kajárpécre költözött albérletbe a közös gyermekükkel. Szerette volna rendezni megromlott kapcsolatukat, de összevesztek és többször is megszúrta.  A férfi a bűncselekmény elkövetése után a lakásban magára hagyta közös gyermeküket az áldozattal.

Végül győri lakása közelében, az utcán fogták el. A kihallgatásán azt mondta, hogy mélységesen bánja a történteket.

A döntés végleges, ellene egyik eljárási résztvevő sem jelentett be jogorvoslatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik