Belföld

Droglabort működtettek a kábítószer kereskedők

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta annak a két nőnek és két férfinak a letartóztatását. akik Pest megye különböző településein, Isaszegen, Domonyvölgyben és Kistarcsán állították elő, osztották szét és árulták a kábítószert.

A hatóságok öt településen razziáztak és több embert is előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Közel egy kilogramm kokaint, mintegy három kilogramm amfetamint, továbbá közel négy kilogramm marihuanát foglaltak le a rendőrök.

Egy domonyvölgyi ingatlanban speed előállításához használatos alapanyagokat és keverőeszközöket is találtak a nyomozók, továbbá az egyik gyanúsítottól egy feltehetően éles lőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket is lefoglaltak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának munkatársai vagyonvisszaszerzési célból a bűncselekménnyel feltehetően összefüggésben szerzett nagyértékű járműveket, készpénzt, illetve egyéb vagyontárgyakat foglaltak le az intézkedések során

A nyomozók tíz személyt hallgattak ki gyanúsítottként, akik közül két férfi és két nő a kábítószer beszerzését, előállítását és terjesztését bonyolító láncolatban vett részt.

Az ügyészség szökés, elrejtőzés és a nyomozás meghiúsításának a veszélye miatt indítványozta a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik