Belföld

Fia és szülei mellé temették Andy Vajnát Los Angelesben

Magyarország után a második hazájának tekintett Los Angelesben is végső búcsút vettek Andy Vajnától. A Blikk információi szerint a hamvakat felesége Vajna Tímea helyezte el a Westwood Village temető urnasírjába, Andy Vajna fia és szülei sírjának közvetlen közelében.

A gyászszertartáson a családtagok mellett rengeteg híresség vett részt. Ott volt sok más mellett, Arnold Schwarzenegger, Kurt Russel és Goldie Hawn is. A magyar közszereplők közül Kamarás Iván színész, Leslie Mandoki zenész, Mága Zoltán hegedűművész, Csupó Gábor rajzfilmes művész és producer, Kálomista Gábor filmproducer és Gárdos Éva filmrendező is elment a temetésre.

Andy Vajnától a temető szürke-fehér ceremóniatermében búcsúztak a szertartás résztvevői, az urnát ezután a producer elhunyt szerettei sírjának közvetlen közelében kialakított nyughelybe tették. A sírhely mellett sötétzöld bársonnyal letakart asztalka állt. Ezen helyezték el az urnát, mielőtt a sírba eresztették, illetve ezen az asztalon kapott helyet egy fehér dobozka, rajta fekete szalaggal átkötött szivarral. Az emléktárgyakat szintén az urnasírban helyezték el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik