Belföld

Felfüggesztett börtönbüntetés alatt vágta el áldozata torkát a zuglói gyilkos

Már korábban is követett el komoly bűncselekményeket az a 26 éves férfi, aki brutális módon végzett egy 60 éves férfival múlt vasárnap Zuglóban. A letartóztatásban lévő B. György a gyanúsítotti kihallgatása során tagadta, hogy ő végzett volna az autóban ülő férfival, de a tanúvallomások, a halottszemléről készült jegyzőkönyv, a szemlén készült jegyzőkönyv, kamerafelvételek, a rendőri jelentések és a lefoglalt bűnjelek is azt támasztják alá, hogy ő követte el a gyilkosságot.

A tegnapi letartóztatásáról döntő tárgyaláson kiderült, hogy a férfi nem tartózkodik életvitelszerűen a bejelentett lakcímén. A cím szerinti ingatlant ugyanis eladták. A bűncselekmény után B. György elmenekült a helyszínről, elfogásakor először hamis adatokkal próbálta igazolni magát.

A férfi bejelentett munkahellyel, legális jövedelemmel nem rendelkezik és ellene további büntetőeljárások is folyamatban vannak. A gyilkosságot is egy vele szemben jogerősen kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt, utolsó jogerős elítélését követő rövid idő elteltével és a vele szemben folyamatban lévő büntetőeljárások hatálya alatt követte el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik