Belföld

Elbúcsúztatták az M3-ason halálra gázolt lányt

Szerdán a fővárosi Stefánia-palotában tartották az M3-as autópályán elgázolt fiatal lány búcsúztatóját. A megemlékezésre Kata számos barátja, ismerőse és hozzátartozója is elment, írja a Bors.

Nem szerettünk volna kötött programot, meg azt, hogy mindenki feketében, lehajtott fejjel sírjon. Kata sem ilyen volt, ő sem ezt akarta volna. Így nem volt kötelező a fekete öltözet, annyit kértünk, jöjjön mindenki olyan ruhában, amilyenben jól érzi magát. Nem csak sírni, de nevetni is szerettünk volna ezen a megemlékezésen

– mondta a lapnak a gyászoló anya.

Mint ismert, a lány és barátja egy újévi Tankcsapda-koncertről tartott hazafelé az M3-as autópályán, amikor összevesztek. A kocsival lehúzódtak a leállósávba, a lány kiszállt a járműből, majd a párjára zárta a kocsit és elrohant. Percekkel később egy 20 éves gyömrői férfi elgázolta, őt másnap kapták el otthonában.

Az ügyben még a mai napig vizsgálódnak, az elkövető ugyanis bár beismerte a gázolást, állítja, hogy önként akart jelentkezni a rendőrségen, csupán ügyvédet akart fogadni. Azóta a fiú szabadlábon védekezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik