A következő élő közvetítés része Rengeteg pénzt adna a gyermekvállalóknak Orbán Viktor

Mire számíthatunk?

21. évértékelő beszédét tartja ma Orbán Viktor a Várkert Bazárban, a miniszterelnök beszéde alatt az ellenzék közös tüntetést tart a várbeli Szent György téren, a kormányfő új irodája előtt, majd a több ellenzéki pártot megbüntető Állami Számvevőszék székháza elé vonulnak.

A Várkert Bazárban Orbán várhatóan ismerteti a kormány legújabb családtámogatási döntéseit és beszélni fog az európai parlamenti választás tétjéről is. A kormányközeli Figyelő arról írt a héten, hogy Orbán megemlíti majd az állami infrastrukturális beruházásokat, a falusi CSOK felturbózását, a turisztikai, informatikai fejlesztések erősítését és az adócsökkentést is.

A pénteki Kormányinfón Gulyás Gergely annyit árult el, hogy a miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédében ismerteti a családvédelmi akciótervet, amelynek „van előzménye, és ha lesz rá lehetőség, folytatása következik”. Kérdésre annyit mondott, hogy a bejelentések érintik majd az idei költségvetést, és a rendelkezésre álló forrásokból – például az általános tartalékból és a már most látható többletbevételekből – finanszírozhatók.

A kormánypártok a jövő héten frakcióülését tartanak majd Balatonalmádiban, ami Orbán Viktor zárt ajtók mögötti évértékelőjével indul, a képviselők a tavaszi ülésszak törvényhozási programját is megtárgyalják majd. A kormánypárti képviselők szerdától péntekig vonulnak el a Mészáros Lőrinchez tartozó Hunguest Hotel Bál Resortba.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik