Belföld

Besokallt a Fidesztől, átigazolt a Kutyapárthoz

Szerinte Habony Árpád még mindig „valaki”.

A Népszava portréja szerint Tomanovics Gergely öt évig (2006-2011) volt a Fidesz kommunikációs stábjában. Egy videója miatt figyelt fel rá a Fidesz. Gyurcsány Ferencet parodizálta. A  fidesz.hu, majd a kormányváltás után a kormány.hu alkalmazásában állt. Nem titkolja, korábbi főnöke, Hollik István személye is szerepet játszott abban, hogy „megutálja az egészet”.

2011-ben felmondott, de a Fidesz csak 2015-ben lett vállalhatatlan számára a Soros-kampány miatt.

Lecsökkent a kreatív potenciál és a színvonal. Jó káderek kellenek, akik egyben katonák is.

Kitálalt a Fidesz kampánytanácsadója: így csináltak Sorosból tökéletes ellenséget
Először szólalt meg a Fidesz kampányáról George Birnbaum, Arthur Finkelstein üzlettársa.

Távozása után a Jobbik megkereste 2013-ban, de nemet mondott. Már csak a kétfarkúaknak dolgozik. Bár szomorúnak tartja, hogy egy viccpárt vehető a legkomolyabban hazánkban, de bennük  bízik.

Ez a párt képviseli azt az irányt, amire szerintem szükség lenne ahhoz, hogy változás legyen az országban.

Szerinte a túlóratörvény, a nyugdíjak csúszása ügyében azért került porszem a fideszes kommunikációba, mert hierarchikus a rendszer. Egyetlen kormánylap főszerkesztője sem tudja, mit tegyen, ha nincs valaki, aki ezt előre megmondja.

Ez a „valaki” szerinte még mindig Habony Árpád. Tomanovics azt nem árulta el készít-e olyan videót Orbán Viktorról, mint Gyurcsányról, de ötletei vannak.

„A jó értelemben vett populizmus” nevet adta koncepciójának, mert szerinte az országban abszolút többségben vannak,

akik se a bajszos szarozókhoz, sem a soros-bérencezőkhöz nem tudnak oda állni, (…) nekik kell teljesen új irányt mutatni.

Szerinte Orbán Viktor zsenialitása abban rejlik, hogy megérti az embereket, és bár hazugság, nagyon jól játssza az „egy közülünk” szerepet. Szerinte ezt kell megtanulni és nála jobban csinálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik