Belföld

Volner János már sejti, ki lesz a következő jobbikos, akinek nekimegy a kormánymédia

Staudt Gábor és Sneider Tamás után lesz harmadik jobbikos, akit belső információkkal próbálnak kicsinálni, ezt abból gondolja, hogy neki is küldtek a párton belülről kiszivárogtatott anyagokat, amiből ő már tudja, hogy ki lesz a következő, akit megbuktatnak

– mondta az Echo TV-n Volner János, a párt korábbi alelnöke, aki a már a Mi Hazánk Mozgalomban politizál.

Volnert amíg jobbikos volt adócsalási üggyel, illetve azzal is betámadták, hogy egy ismeretlen nőt vitt a susnyásba a nős politikus. Amióta nem jobbikos, előszeretettel hívják nyilatkozni kormánypárti tévékbe, ahol rendre elmondja, hogy szörnyű állapotok uralkodnak volt pártjában.

Volner, Dúró Dóra, Fülöp Erik és Apáti István ültek ki korábban a Jobbik frakcióból, megalapítva az új mozgalmukat, Toroczkai László vezetésével. Volner okfejtése szerint a választási vereség utáni kilépési hullámnak nincs köze ahhoz, hogy kényes felvételek szivárognak ki a Jobbikról, szerinte az álla  hátérben, hogy a jobbikosok fúrják egymást különféle párton belüli pozíciókért.

Amióta megalakult a Mi Hazánk Mozgalom, azóta kikerült egy hangfelvétel arról, hogy Szávay István azt mondta, leütött egy zsidó nőt. A képviselő lemondott a mandátumáról.

Sneider Tamás elnöknek pedig azért kellett magyarázkodnia, mert egy esküvői felvételen az látszott, hogy náci karlendítésre hasonlító mozdulatot csinált a nyakában ülő felesége.

Kiemelt kép: MTI/Bruzák Noémi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik