Belföld

Rekonstruálta a rendőrség a bicskei emberölést – videóval

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés és kifosztás megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 23 éves bicskei fiatalemberrel szemben.

A gyanúsított szállásadója ingatlanában nagyobb mennyiségű alkohol együttes elfogyasztását követően szóváltásba keveredett a 49 éves férfival, majd dulakodni kezdtek. A 23 éves férfi a magához vett késsel több alkalommal is megszúrta a középkorú férfit a felső testén és nyaktájékán. Miután a szállásadója meghalt, magához vette annak pénztárcáját a benne lévő  tízezer forinttal együtt, és elhagyta a helyszínt.

Az összehangolt rendőri munka eredményeként a nyomozók azonosították, és három napon belül egy törökbálinti ingatlanban elfogták, majd őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Gézát. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. És a helyszíni kihallgatása során azt is megmutatta, hogyan követte el a tavaly márciusi gyilkosságot.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta a Fejér Megyei Főügyészségnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik