Nem engedte fel a sofőr a buszra, mert munkásruhában volt

A buszvezető a többi utassal dobatta volna le a sarkadi férfit.
Kapcsolódó cikkek

Elkésett a munkából az a 33 éves sarkadi férfi, akit azért nem engedett fel a sofőr a Gyulára tartó buszra, mert munkásruhában volt – írja a Beol.hu.

A férfi elmondta: amikor felszállt, a sofőr közölte vele, hogy a ruhája nem megfelelő, ezért nem utazhat. Másodállásába, kőművesmunkára igyekezett, az öltözete tiszta volt, csak néhány festékfolt volt rajta, ami a mosásban nem jött ki. Próbálta bizonygatni, hogy a festék nem fog, és semmit nem piszkol össze. Egyébként kültéri munkába ment, ahol nincs lehetősége átöltözni.

Ezután a sofőr megszégyenítette a férfit: közölte a többi 30-40 utassal, hogy addig nem megy tovább, amíg a férfi le nem száll. Állítása szerint azt is mondta a buszvezető, hogy ledobná a buszról a férfit, de nem teheti meg, így az utasoknak kell tenni valamit azért, hogy tovább mehessenek. A történet azzal zárult, hogy leszállt a buszról, és nagyjából fél órát várt a következő buszra.

A Dél-alföldi Közlekedési Központ elnézést kért az utastól, és közölte: az esettel kapcsolatban vizsgálatot indítottak. (Illusztráció: MTI / Ujvári Sándor)