Belföld

Szivárványos füstölővel büntette a Momentum a meleggyógyász köztévét

Gyógyítsd inkább a korrupciót.

A Momentum aktivistái szivárvány színű füstölőkkel tiltakoztak az MTVA épülete előtt a köztévé 2019. január 16-i, melegek gyógyításáról szóló műsora ellen.

Berg Dániel, a Momentum elnökségi tagja azt mondta:

Mi hiszünk a sokszínűségben. Hiszünk abban, hogy a különböző emberek egymástól tanulhatnak és közösen egy boldogabb, szabadabb jövőt építhetnek. Hisszük, hogy csak akkor lehetünk erős és működőképes ország, ha senkit nem nyomunk el, lehetetlenítünk el, teszünk mentálisan, fizikálisan tönkre, vagy hagyunk az út szélén. Ez nem „nő ügy”, nem „meleg ügy”, ez mindannyiunk ügye és érdeke.

A Momentum aktivistái szerint Magyarországon inkább a korrupciót, a kórházak és iskolák helyzetét, az állami propagandát, az ártatlan civilek vegzálását kellene gyógyítani.

Mi hiszünk a sokszínűségben!

“Mi hiszünk a sokszínűségben! Hiszünk abban, hogy a különböző emberek egymástól tanulhatnak és közösen egy boldogabb, szabadabb jövőt építhetnek! Hisszük, hogy csak akkor lehetünk erős és működőképes ország, ha senkit nem nyomunk el, lehetetlenítünk el, teszünk mentálisan, fizikálisan tönkre, vagy hagyunk az út szélén. Ez nem “nő ügy”, nem “meleg ügy”, ez mindannyiunk ügye és érdeke!” – mondta Berg Dániel, a Momentum elnökségi tagja. A Momentum aktivistái szivárvány színű füstölőkkel tiltakoztak az MTVA épülete előtt a köztévé 2019. január 16-ai, melegek gyógyításáról szóló műsora ellen.

Közzétette: Momentum Mozgalom – 2019. január 19., szombat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik