Belföld

Átmenetileg nem lehet értékelni a Gundelt sem TripAdvisoron, sem Facebookon

A közelmúlt egy jelentős médiavisszhangot kiváltó eseménye miatt rengeteg, nem személyes tapasztalatról beszámoló értékelés érkezett be; ezért a profil esetében átmenetileg felfüggesztettük az új értékelések megjelenítését. Amennyiben szeretné megosztani személyes tapasztalatait ezzel a vendéglátóhellyel kapcsolatban, kérjük, látogasson vissza később. Örömmel várjuk értékelését!

–  írja a TripAdvisor a Gundel étterem oldalán. Az étterem Facebook oldalán is letiltották átmenetileg az értékelés funkciót, de a kormányt és Orbán Viktort ekéző hozzászólások továbbra is olvashatóak itt.

Az Index kérdésére elárulta az étterem, hogy sem a TripAdvisor-, sem a Facebook-értékelésük letiltását nem ők kezdeményezték. Mindkét cég magától döntött így a nagyszámú nem személyes tapasztalatról beszámoló értékelés miatt. Úgy tudják, hogy körülbelül két hétig nem lesz pontozható az étterem az oldalakon.

A nagy múltú étterem azután lett a kormányt nem szívlelők céltáblája, hogy a héten kiderült, a Gundel üzemeltetheti a Karmelita Kolostorba költözött Miniszterelnökség menzáját.

Orbán már le is tesztelte a gundeles menzát
Szerény 1390 forintért ebédelhetett a miniszterelnök.

Sokan először azon háborodtak fel, hogy mire fel ez az urizálás,majd amikor kiderült, hogy milyen puritán árak vannak a menzán, akkor pedig azon. Lényegében a fél ország arról beszélt, hogy a miniszterelnökségi menzán miért kerül csak 300 forintba egy csülkös bableves, és mindössze 260 forintba egy somlói, miközben a Gundel-találmány édesség a városligeti étteremben 2700 forint.

A menzát természetesen a catering intézi a kaját, és nem valószínű, hogy személyesen Litauszki Zsolt séf felel a minőségért, csak hogy az egyik legnyilvánvalóbb különbséget említsük.

Kiemelt kép: TripAdvisor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik