Belföld

Lázár János szerint vitatható lépés a túlóratörvény bevezetése

Vitatható és vitatott lépése is a parlamenti többségnek és a kormányzatnak, majd meglátjuk, hogy ez a valóságban hogyan fog működni.

Ezt Lázár János nyilatkozta a Makói Városi Televíziónak a túlóratörvénnyel kapcsolatban, az interjút az azonnali.hu vette észre. Azt is hozzátette, hogy nem biztos abban, hogy ez a munkavállalók széles körének a támogatását elnyeri. Ettől viszont szerinte még nem kell ellehetetleníteni egy parlamenti ülést vagy utcai zavargásokat szítani. Úgy látja, az ellenzékiek ezt a feladatot külföldről, illetve a belföldi tanácsadóiktól kapták és „botrányos és szánalmas” körülmények között próbálták végrehajtani.

Lázár János viszont azt is megjegyezte a rendőrök és a biztonsági őrök fellépésével kapcsolatban, hogy:

Egy országgyűlési képviselő, akit a nép megválasztott, minden körülmények között mentelmi jogot és tiszteletet érdemel. Az egy más kérdés, hogy ezzel él vagy visszaél.

Lázár szerint egyébként sok fideszes politikus lebecsüli az elmúlt hetek eseményeit, de ettől óva int mindenkit, hiszen az ország egyik fele nem a Fideszre szavazott, másrészről pedig nem lehet tudni, hogy ezeknek a tüntetéseknek hol van a határa.

(kiemelt kép: mti)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik