Belföld

Ha menő táskákra licitálsz, társasozhatsz Hernádi Judittal és még jótékonykodsz is

A Szociopoly nevű társadalmi társasjáték táblájából készítettek különböző design táskákat, melyek árverésre kerülnek. A nyertesek Hernádi Judittal, Dés Lászlóval, Nyári Krisztiánnal és Veiszer Alindával szociopolyzhatnak majd egy interaktív színházi előadás keretében. A befolyt összeget a hernádszentandrási Indahouse Hungary tanoda kapja majd meg.

Az Indahouse Hungary önkéntesei már 5 éve tanítanak hátrányos helyzetű gyermekeket Borsod megyében, Hernádszentandráson és környékén. Nemrég nagy vállalkozásba kezdtek: önkéntesekkel, adományokból építenek egy tanoda épületet és önkéntes központot – gyakorlatilag iskolát –  Hernádszentandráson, hogy még legalább 30 évig stabilan üzemeltetni tudják a programot.

Most egy licittel a Szociopoly oldalán besegíthetsz az építkezésbe.

Szociopoly jótékonysági árverés – ELINDULT!!! Licitidőszak: 2018.12.10 – 2018.12.12. A Gyerekesély Közhasznú Egyesület -…

Közzétette: Szociopoly – 2018. december 10., hétfő

 

Ha az árverésen kívül is segítenél, most támogathatod az Indahouse tanodát a jougyekert.hu-n, önkénteseik különböző feladatokat vállalnak, hogy népszerűsítsék a programot és pénzt gyűjtsenek az épület befejezésére.

(Disclaimer: a kezdeményezés támogatói közt szerepelnek a 24.hu egyes munkatársai is.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik