Belföld

A Ripost újra lecsapott: címlapra rakták, hogy Vona Gábor elfelejtett kifizetni két könyvet

A kormánypárti bulvárlap, amelyet a héten nemzetstratégiai jelentőségűnek nyilvánítottak ismét megmutatta a címlapján, hogy mit jelent arrafelé az újságírás. Pénteki bombasztikus címlapsztorijuk arról szól, hogy

Vona Gábor hét éve elfelejtett kifizetni két könyvet.

„Vona fizess!” és „KÍNOS ESET!” –így kommentált a Ripost szokás szerint névtelenségbe burkolózó szerzője. A világrengető tényfeltárás azt derítette ki, hogy a volt Jobbik-elnök 2011-ben elvitt két könyvet a Fehérlófia könyvesboltból, úgy hogy azt ígérte, később fizet, mert a kasszánál tűnt fel neki, hogy nincs nála a pénztárcája. Később viszont nem rendezte a tartozást, amit most egy Facebook-posztja alatt róttak fel neki hét év után először.

Az ügyet egy kommentben felhánytorgató Göbl Gábor a könyvesbolt üzemeltetője, és egyben korábbi Jobbik-tag, aki a néppártosodás miatt kilépett a Jobbikból.

A Ripost tehát pénteken azt tartotta a legfontosabb hírnek, hogy Vona Gábor nem fizetett ki egy akkori párttársának néhány ezer forintot (a posztolt könyvet 3824 forintért lehet megvenni).

Mészáros Lőrinc 304 ezer forintot keres percenként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik