Belföld

Édes az élet a BP-nél! (X)

A vállalat célja, hogy a munkavállalóknak nyújtott előnyök révén megédesítsék a dolgozók mindennapjait.

A BP-nél különösen fontosnak tartják, hogy a munkavállalóiknak olyan kiemelkedő előnyöket és juttatásokat biztosítsanak, amik megédesítik a mindennapjaikat a vállalatnál. Köztudott, hogy egy különleges étel vagy sütemény elkészítése esetében a sokféle minőségi hozzávalók alkalmazása, valamint a megfelelő ízek egyensúlya elengedhetetlen ahhoz, hogy kivételes végeredményt kapjunk. „Szeretnénk tudatosítani a munkavállalóinkban a Sweet Life at BP aktivitásunkon keresztül a számtalan juttatási elemet, amelyeket elérhetővé teszünk számukra. Mint egy prémium minőségű önkiszolgáló étteremben, amelyben mindenki a saját ízlése szerint tud fogásokat válogatni és ízesítni a megannyi kiemelkedő minőségű összetevők segítségével, a BP által kínált előnyök sokaságából a dolgozók ugyanúgy saját maguk állíthatják össze a sikerük és jóllétük receptjét a vállalatnál.” – mondta Knezevics Viktor, a BP országigazgatója.

A legtöbb chéf egyetért azzal, hogy a lehető legjobb minőségű hozzávalók mellett a megfelelő, profi eszközök, az alkotást segítő és inspiráló konyhai környezet elengedhetetlenek ahhoz, hogy elsőrangú fogás kerüljön az asztalra. A legmodernebb felszerelések és ergonomikus környezet biztosításával vagy éppen a különböző tanulási, továbbképzési lehetőségeken keresztül is igyekszünk minél ösztönzőbb munkakörülményeket kialakítani a dolgozóinknak.” – foglalta össze Knezevics Viktor. A BP által kezdeményezett országos munkavállalói felmérés kimutatta, hogy a munkáltatói előnyök közül leginkább a különböző közvetlen juttatások a meghatározók számukra. „A direkt és indirekt pénzügyi juttatások legszélesebb körét igyekszünk biztosítani a munkavállalóink számára, többek között ingyenes egészségbiztosítás, széleskörű cafetéria rendszer és más egyéb bónusz lehetőségek segítségével, hogy kifejezhessük feléjük, elismerjük és nagyra értékeljük azokat az erőfeszítéseket, amiket naponta a vállalatért tesznek.” – összegezte Knezevics Viktor.

A BP-nél a munka és magánélet megfelelő egyensúlyára, a dolgozóik mentális frissességére is kiemelt figyelmet fordítanak. Arra törekszenek, hogy a munkavállalóik olyan dolgozói közösségek tagjai is lehessenek egyben, amivel „ízviláguknak” megfelelően tudják fűszerezni a saját maguk mindennapjait. „Odafigyelünk arra, hogy számos, a munkavégzéshez kötődő regenerálódási lehetőséget biztosítsunk munkavállalóink számára és hogy mindenki megtalálja azt az eszközt, amely segít neki fenntartani az egyensúlyt a karrier és a szabadidő között. Fontosnak tartjuk, azt is hogy a munkavállalóink a kollégáikkal közösen tudják megélni a hobbijaikat, vagy egy jó célért, ügyért közösen tudnak tenni és ezáltal ’ízletesebbek’ legyenek a vállalatnál töltött mindennapjaik.” – foglalta össze Knezevics Viktor.

Amennyiben Ön is szeretné egy ösztönző munkahelyi környezetben és kiemelkedő juttatásokat élvezve megvalósítani karriercéljait, akkor látogasson el a BP weboldalára és tudja meg, hogy milyen pozíciókra jelentkezhet a vállalatnál! „Arra buzdítjuk a budapesti Szent István Bazilikánál található karácsonyi vásárba kilátogatókat, hogy november 29.-e és december 3.-a között tekintsék meg a BP standját, ismerkedjenek meg a vállalat által nyújtott különleges előnyökkel, valamint a kollégáink receptjei alapján elkészített karácsonyi sütemények megvásárlásával segítsék a BP által támogatott jótékonysági szervezeteket.” – mondta Knezevics Viktor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik