Belföld

Suliba igyekvő gimnazisták karamboloztak Seregélyesen, egy 17 éves lány meghalt

Tragikus baleset történt tegnap Seregélyesen, az Ady Endre utcában. Mostanra kiderült, hogy a BMW-t egy 17 éves fiú vezette, aki elvesztette uralmát a kocsija fölött és fának csapódott. A szörnyű balesetben egy 17 éves lány meghalt. A sofőrt és az anyósülésen ülő barátját életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A Kéklámpások nevű Facebook-csoport szerint mindannyian a baleset helyszínétől kétszáz méterre lévő szakgimnázium diákjai voltak, és pont a suliba igyekeztek, amikor történt a tragédia.

A borzalmas balesetet végignézte két diáktársuk is.

Láttam, hogy elég borzalmas állapotban vannak. Az egyikük már kint feküdt a kocsi mellett, a másikuk majdnem megfulladt

– mondta az egyik szemtanú, aki szerint az okozhatta a tragikus balesetet, hogy a fiatal sofőr a vezetés közben vagánykodott a BMW-vel. Egy másik szemtanú szerint már nem ez volt az első olyan eset, hogy meggondolatlanul vezet a fiú. Erről így beszélt:

Már nem ez volt az első olyan eset, hogy húzkodja a kormányt. Dühös vagyok rá. De sajnálom is persze.

A 17 éves lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A balesetben megsérült két fiút mentőhelikopterrel vitték kórházba. Egyiküket Budapestre, a másikukat pedig Székesfehérvárra szállították.

SEREGÉLYESI TINILÁNY HALT MEG A BALESETBEN

Tragikus baleset történt ma reggel Seregélyesen. Egy BMW 17 éves sofőrje elvesztette uralmát a kocsija fölött és fának csapódott. Ő és az anyósülésen lévő barátja életveszélyesen megsérült, a hátul utazó szintén 17 éves lány életét vesztette. Mindannyian a baleset helyszínétől nagyjából kétszáz méterre lévő szakgimnázium diákjai voltak.

Közzétette: Kéklámpások – 2018. november 14., szerda

Ajánlott videó

Olvasói sztorik