Belföld

A büntetés-végrehajtásé lett az Év Honlapja Minőségi Díja

Idén már 17. alkalommal rendezték meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 200 nevezés érkezett. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága is indult a pályázaton, amin a szakértőkből álló zsűri Minőség Díjjal ismerte el a büntetés-végrehajtás weboldalát, a bv.gov.hu-t.

Makula György, a BVOP kommunikációs főosztályának vezetője érthetően nagyon büszke volt az elismerésre.

A bv.gov.hu a büntetés-végrehajtási szervezet közelmúltban megújult weboldala, ahol a modern és letisztult külső egyúttal tartalmas, informatív, valamint érdekes belsőt is rejt. Célunk, hogy bemutassuk a büntetés-végrehajtási szakma, és a rácsok mögötti világ is színes és érdekes, egyúttal ízelítőt adjunk a testület munkatársai által végzett áldozatos munkából

– mondta az alezredes, hozzátéve, a letisztult weblap célkitűzése, hogy bemutassa a büntetés-végrehajtási hivatást és a rácsok mögötti világot.

A 360 fokos panoráma képeinken keresztül a honlapra látogatók vizuálisan is „beleshetnek” a börtönbe, de a szervezet történetével, életével és működésével kapcsolatos érdekességek is külön helyet kaptak az oldalon. A weboldal kialakításánál arra törekedtünk, hogy bemutassuk a büntetés-végrehajtási szakma, és a rácsok mögötti világ is színes és érdekes, egyúttal ízelítőt adjunk a testület munkatársai által végzett áldozatos munkából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik