Belföld

300 rendőr szállta meg a szolnoki műtrágyagyárat

menekültrazzia szegeden (Array)
menekültrazzia szegeden (Array)

Nagyszabású rendőri akció zajlik a szolnoki műtrágyagyár területén Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata arról tájékoztatta a távirati irodát hogy az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és más bűncselekmény gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás érdekeire tekintettel az eljárásról bővebb tájékoztatást nem adnak A cégtől senki nem nyilatkozott az ügyben az MTI-nek; annyit mondtak csak, hogy még zajlik az ellenőrzés.

A miabonyunk.hu szerint a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai valósággal megszállták a szolnoki műtrágyagyárat. A tegnapi napon kezdődött az akció, ekkor mintegy 300 rendőr érkezett a területre. Lapinformációink szerint a rendőrök és a katasztrófavédők a tegnapi éjszakát is a gyár területén töltötték, ott aludtak autókban és sátrakban.

Értesüléseik szerint valaki feljelentette az üzemet környezetszennyezés miatt. A dolgozókat folyamatosan hallgatják ki, őket rendőrbuszokba teszik, és elviszik kihallgatásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik