Belföld

Az ország legszerencsésebb embere tavaly és idén is elvitte a Mercedest a Ferrero Rocher nyereményjátékán

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2018. 11. 14. 16:59

Egy év alatt két Mercedest nyert ugyanattól a cégtől Magyarország legszerencsésebb embere, írja a G7.

A Ferrero Rocher édességgyártó tavaly és idén ősszel meghirdetett nyereményjátékában is egy Mercedes Benz CLA személygépkocsi volt a főnyeremény. A játékhoz kellett venni egy adott terméket egy adott időintervallumban, a csomagolás belsejében található kódot pedig a cég honlapján be kellett pötyögni.

A lap szerint a 2017-es és a 2018-as játékot is ugyanaz a férfi nyerte meg, ezt a lebonyolító reklámügynökség is megerősítette megkeresésükre. 

A cég közlése szerint véletlenszerűséget garantáló számítógépes programmal sorsoltak, közjegyző jelenlétében. Azt viszont nem árulhatták el, hogy mennyien vettek részt a nyereményjátékban, mert azzal üzleti titkot sértenének.

30 ezer kódnál a fődíjat 1:30 ezerhez valószínűséggel vihetjük haza, annak viszont már csak 1:900 millió a valószínűsége, hogy valaki egymást követő években is megnyerje az autót.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.