Belföld

Fekete-Győr: Puzsérral nem lehet nyerni

Rövid interjút készített a Népszava Fekete-Győr Andrással, aki beszélt a jövő évi főpolgármester-választásról is. A Momentum elnöke nem tartja rossz ötletnek az előválasztást, de egyelőre nem látja időszerűnek. Beszélt a jelenlegi jelöltekről is, akik szerinte nem győzhetnek:

Egyikük sem képes maga mögé állítani a budapestieket, pedig a fővárosban az ellenzék többségben van. Mi olyan embereket kerestünk meg, akik megfelelnek ennek a feltételnek, ismertek és alkalmasak, én bizakodó vagyok. A neveket még nem árulom el.

Puzsér Róbert győzelmére sem lát esélyt:

Nagyon sok mindenkivel beszélgettem Puzsérról és megdöbbenésemre a többség azt mondta, hogy akkor inkább Tarlós Istvánra szavaznak. Nem vagyunk hülyék, nem támogathatunk egy olyan jelöltet, aki Tarlósnak még több szavazót hozna. Sermer Ádámtól pedig, a Liberálisok indulójától pedig még semmit sem láttam. Ezekkel a jelöltekkel biztos, hogy nem lehet nyerni.

Puzsér egy interjúban korábban azt mondta a 24.hu-nak: komolyan gondolja, hogy ott lesz a főpolgármesteri szavazólapon, de nem zárja ki, hogy egy-két hónappal a választás előtt visszalép, ha lesz esélyesebb jelölt, aki vállalja, hogy képviseli a programját.

(Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik