Belföld

Megvertek egy biztonsági őrt a WestEndben

Megvertek egy biztonsági őrt a WestEndben vasárnap. A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő a terézvárosi bevásárló központban egy biztonsági őrt megrúgott, majd férfi társa az őrt többször megütötte. Úgy tudjuk, hogy a biztonsági őr komoly sérüléseket szenvedett. Az elkövetőkről egy biztonsági kamera felvételeket készített.

A nő 18 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, hosszú sötét hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, valamint sötét nadrágot viselt. Társa, 20-30 év körüli rövid hajú férfi, aki a bűncselekmény elkövetéskor szürke pulóvert, fehér pólót, valamint szürke nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefonszámot vagy az ismert számok valamelyikét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik