Belföld

Három rendőrautóval állítottak elő egy hajléktalant, miközben a lakók próbálták megvédeni

Pénteken délután razziát tartottak a rendőrök a Móricz Zsigmond körtéren, írja a Mérce. Csak aznap kétszer figyelmeztették a rendőrök azt a hajléktalan férfit, akit azonnal el is vittek. Ő a negyedik hajléktalan, akit azért büntettek meg, mert hajléktalan.

A férfit hétfőn, rögtön a rendelet életbe lépése után egyszer már figyelmeztették, pénteken pedig kétszer is felszólították, hogy hagyja el a területet. Egyszer már 25 ezer forintra büntették, de később a kapualjba, ahol aludt, vasakat szereltek fel.

Hajléktalan férfit állítanak elő a Móriczon. Élőben a Mércén!

Közzétette: Mérce – 2018. október 19., péntek

A rendőrök az intézkedést követően cuccaival együtt elvitték a láthatóan rossz fizikai és egészségi állapotban lévő férfit. Az előállításhoz legalább három darab rendőrautó ment ki, de lehet, hogy több is van a videón, csak nem látszanak.

A Mérce szerint a hajléktalant a lakók jól ismerték, sokan segítettek is neki, és elmondták, hogy soha nem volt vele problémájuk. Többen is megpróbálták megvédeni a lakók és a járókelők közül. 

Egyikük azt mondta, hogy a ház és egyméteres környéke magánterület és nem közterület, ezért a férfit nem büntethetik meg. A lakók szerint a környéken a bulizó fiatalok sokkal több szemetet és zajt csinálnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik