Belföld

Tovább terjeszkedik Ungár Péter a vidéki lappiacon

A Szabad Pécs lehet a következő online lap, amely csatlakozhat az Azonnali csoporthoz – tudta meg a hvg.hu. Ennek a formája egyelőre nem dőlt el, annyi biztos, hogy Ungár Péter LMP-s politikus illetve Babos Attila, a Szabad Pécs főszerkesztője és a lapot kiadó cég ügyvezetője már tárgyalt egymással erről, de még folytatják a megbeszéléseket, a kérdés egy hónapon belül eldőlhet.

Babos a hvg.hu-nak azt mondta, a lap nem zárkózik el egy médiapiaci befeketőjelölttel való tárgyalástól sem. Nem akarják eladni a lapot, más típusú együttműködésről, támogatásról szeretne majd tárgyalni. Ungár Péter annyit mondott, minden lehetőséget megvizsgál.

Ungár Péter LMP-s politikus korábban bevásárolta magát az Azonnali.hu-ba, júliusban pedig a szentgotthárdi 9970 és az egriugyek.hu tulajdonosa lett, korábban azt mondta, a vidéki hálózatot bővítené. Családi cége révén a Figyelőben is résztulajdonos.

Frissítünk!

Az anyag megjelenése után Babos Attila közleményt jutatott el a szerkesztőségünknek, amely szerint egyelrőe nem tárgyaltak Ungár Péterrel, ő mindössze annyit mondot, hogy mások mellett vele is szívesen leülne tárgyalni. Babos szintén cáfolta, hogy azt mondta volna, hogy a lap jövője egy hónapon belül eldőlhet.

Kiemelt kép: Ungár Pétert egy küldött borotválja az LMP kétnapos kongresszusán Székesfehérváron 2018. május 26-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik