Belföld

Az összes lúzerről bebizonyítjuk, hogy miért lúzer – hangfelvétel került ki a Jobbik belharcáról

A Figyelő egy birtokába került hangfelvételt hozott nyilvánosságra, melyen a Jobbik vezetői ötletelnek azon, hogyan lehetne a kiválókat, vagyis a „Toroczkai-féle bagázst” hiteltelenné tenni, és hogyan lehetne a párttagoknak és a közvéleménynek is azt kommunikálni, hogy többen léptek be, mint ki.

A hangfelvételen Farkas Gergely a Jobbik országgyűlési képviselője és Z. Kárpát Dániel hallható.

Farkas Gergely így gondolkozik:

Jön ez a kilépési hullám, ezt meg ellensúlyozva, most ugye volt egy belső kommunikáció, hogy többen léptek be, mint ahányan kiléptek, de olyanokat is lehetne, hogy megszólaltatni egy-két embert, aki ismertebb, hogy ő pont most lép be, meg most kezd bízni a Jobbikban, meg örül, hogy ilyen emberektől megszabadultunk, persze ezt egy kicsit szofisztikáltabban. Tehát felmutatni az ellenpólust is, hogy ne csak az a kilépési hullám söpörjön végig a médiában, hanem az ellen oldal is, ami a mienket erősíti

Z. Kárpát Dániel a sajtónyilvánosságban látja a megoldást:

 A legjobb lenne talán ha egy összefoglaló cikk készülne a Gergőnek a nyomvonalán, amit elmondott, hogy az összes lúzerről bebizonyítjuk, hogy miért lúzer és miért nem tudja elfogadni. Most nyilván ezt nem injekciósan kell megírni, tehát semmiképpen sem úgy, hogy itt valami összeesküvés elmélet szaga legyen, de az lenne a jó, ha a kommentelőink egy copy paste-el ezt így mindenhová be tudnák szúrni. Ha elfogadtok egy tanácsot, én nem a zsúrpubit javasolnám, hiszen a zsurpubi.hu az annyira leekézte magát, az összes ilyen támadó jellegű cuccunk az ott jelent meg az utóbbi hetekben-hónapokban.

A párttagoknak azt hangsúlyozták, hogy többen lépnek be a Jobbikba, mint amennyien ki, sőt valaki azt is közbe veti, hogy kétszer annyian léptek be, mint ki. Erre Z. Kárpát úgy reagál, hogy: Ez kamu! Jó hát ezt egyikünk sem hiszi el.

(Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik