Belföld

Merkel katonáitól retteg Németh Sándor

Kereszténysége miatt hisz jobban Orbán Viktornak a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.

A Hit Gyülekezete vezetője levelet írt a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetőinek. Németh Sándor levelét a Hetek című hetilap közli pénteken, de részletei már eljutottak a PestiSrácok.hu-hoz.

Németh Sándor szerint a 2019-es európai parlamenti választások után is harc lesz szuverenisták és globalisták között, az erőviszonyok meghatározzák a jövőt és bár a jelenlegi Európai Unió még nem birodalom, de azzá válhat.

A Hit Gyülekezete vezető lelkésze átfogó külpolitikai elemzésében arra jut, az erőteljesebb integrációt a franciák és németek azért szeretnék, mert ez szolgálja az erős és nagy országok érdekeit, míg a kelet-európai tagországok

nemzetek, nemzetállamok Európájában szeretne a jövőben is élni, birodalmi fennhatóság nélkül.

A szavazás a Sargentini-jelentésről szerinte a kétféle európai jövőképpel kapcsolatos színvallás volt, szerzője sok hazugságot arra használt, hogy a magyar valóságot torz színben tüntesse fel.

Sargentini torzított

A hazugságoknak és a valóságnak olyan keveréke a jelentés, amelynek szellemisége és célja egyaránt botrányos és elfogadhatatlan számomra.

Az általános emberi jogokkal kapcsolatos kritikáknak

ugyan van némi valóságalapjuk, de az idevonatkozó kormányzati intézkedéseket mindenki a világnézete alapján ítéli jónak vagy rossznak.

Németh Sándor helyesnek tartja, hogy az alaptörvényben a tradicionális házasság definíciója szerepel, és azt is, hogy a kormány nem engedélyezi a melegházasság különböző formáit. Ugyanakkor nem tud arról, hogy

a hatalom bárkit is üldözött volna homoszexuális életvitele miatt. A keresztény egyházak szabadon hirdethetik Isten Törvénye és Evangéliuma alapján a kinyilatkoztatást és a megtérést minden olyan cselekedettel és életmóddal szemben is, melyeket Isten Igéje bűnnek, rossznak ítél.

Tudta? Sargentini antiszemita

A vezető lelkész emlékeztet arra is, hogy

Judith Sargentini egy holland zöld párt tagjaként harcos anticionista, vagyis a modern antiszemitizmus harsány képviselője, aki Izraelt apartheid államnak minősítette.

Németh Sándor ismerve némileg az európai vallási közösségek jogi helyzetét, azt állítja,

hogy az idevonatkozó magyar törvények – néhány jogos kritika és kifogása ellenére is – a legliberálisabb jogszabályok európai viszonylatban is.

Szerint a média ügye olyan európai probléma, amit minden országról el lehet mondani, és bár van mit bírálni a magyar sajtó helyzetével kapcsolatban, de arról

nem lehet beszélni – számos érdeksérelem dacára sem –, hogy felszámolta volna a szólásszabadságot, vagy a teljes sajtót maga alá gyűrte volna.

Katonai megszállástól tart

Azt elismeri, hogy a korrupció jelen van az országban, de szerinte a vita inkább arról szól, hogy az rendszerszintű vagy csak járulékos kísérője az Orbán-kormányzásnak.

A már említett két Európa-koncepció között nyílt újabb frontvonal a határőrizet kérdésében. Németh Sándor úgy véli:

Magyarország déli határa nemcsak az államunknak, hanem az EU-nak is határa, tehát így kikerülne az ország határának őrzése saját, demokratikusan megválasztott kormányának kezéből. Merkel így akarja biztosítani a tömegméretű legális migrációt Európába, a migránsok beengedésében és elosztásában is európai központi hatalom döntene, vagyis német dominancia alá helyezné a bevándorláspolitikát is. Gyakorlatilag ez a döntés az országunkat katonai megszállás alá helyezné, és gyarmati helyzetbe taszítaná, mert ha az országba történő be- és kiutazásokat nemzetközi határőrség ellenőrizné, az a magyar államhatár megszűnését jelentené.

Orbán: Szép dolog a Frontex, de semmi szükség, hogy védje helyettünk a határt
A miniszterelnök szerint a papírforma mellettünk van.

A Hit Gyülekezete vezetője szerint

a szuverén Európa létrehozása érdekében a németek és a franciák nagyon agresszív kampányt indítottak el a napokban a nemzeti önállóságukhoz ragaszkodó országokkal, illetve az ezt hirdető nyugati, szélsőjobboldalinak titulált pártokkal szemben.

A kampány nem nélkülözi a hazug vádaskodást, zsarolást és a megfélemlítést, stílusa a bolsevik uralomra emlékezteti Németh Sándort is (Orbán Viktor is ezzel érvelt – a szerk.). Szerint a kelet-európai országok nem azért csatlakoztak az EU-hoz,

hogy a szovjet után egy másik birodalom alattvalói vagy provinciái legyenek.

Reméli Orbán kitart

A nyugat szabadságot, jólétet ígért a piacok megnyitásáért, most pedig a „mézesévek” után vaspálcával csapott le – írja a vezető lelkész, aki szerint „Soros György és a háttérhatalmak” mindent bevetnek a bevándorlásellenes, nemzeti és keresztény politikai erők ellen. Németh Sándor úgy véli: a Soros-hálózat emberei nekiláttak az ukáz végrehajtásához, a szuverén Európa szükségességével fog kampányolni a német politikai elit májusig.

A liberálisok Európa-képének erkölcsi tartalma szemben áll Isten törvényével,

ezért a keresztények hitvédelmi feladata megakadályozni egy ilyen hatalmi rendszer megakadályozását. A Hit Gyülekezete vezető lelkésze szerint Orbán Viktor is azért lett persona non grata és első számú közellenség a nyugati elitklubban, mert felvette a kesztyűt.

Ha a magyar kormányfő feladná elveit, az ifjú osztrák kancellárhoz hasonló politikai szupersztár lehetne, de Németh Sándor reméli, hogy Orbán a nehéz, keskeny utat választva új korszakba vezeti Magyarországot.

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak
A Fidesz viszont nem zsarol vagy követel – egyebek mellett erről beszélt a 24.hu-nak adott interjúban a Hit Gyülekezetének vezetője. Németh Sándor azt állítja, nem kötött paktumot a Fidesszel, a választások után is többnyire ellenzéki maradhat az ATV, Andy Vajnával pedig a nyers halakról társalgott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik